Mobiltömningen!

Tiden har gått och det har stått helt still här på bloggen. men nu kommer den stora mobiltömningen! Det har hunnit bli vår, vinter igen, vår och lite sommar. Inez har löpt för fösta gången och varit så trött, men nu har energin kommit tillbaks igen, skönt! Vi har även gått klart "Vardagslydnad 2" på Stockholms södra BK och Inez har varit så duktig. Blir sugen på att fortsätta med lydnaden, roligt när saker och ting faller på plats och vardagen blir rolig och lätt!
Världens sötaste vilar i solen, en bänk i rätt storlek och nya promenadområden upptäckta i Skärholmen! Träning på klubben och häng med kompisen Wilma.
Fotbollstjejerna Inez och Lizzy på lunchpromenad, kurstillfälle i Farsta centrum med störningsträning och godissök ute på klubben. Morgonmys och fredagshäng i soffan!
Frukost i Nackareservatet och Inez vill också ha macka! Bus med kompisen Joppe som är en favorit och lite frisbee vid Sturehofs slott. Sen har vi gamla Silvia och Inez, nästan samma :)
Vila lite i gräset på Café Lyran. Mer bus med snygga Joppe, första stranddagen ute på Djurö och slutligen Inez bästa balansbänkar och bollen med världens längsta snöre! Det var det hela!

Kommentarer
Postat av: Caroline och Mira

Kul med en uppdatering, det var på tiden! :) Kul att ni fått en kortis-kompis. Vi saknar kortisar här i Värmeland. We're the only one.



Älskar bilden på lilla bänken! :D Hoppas allt är bra med er! Nu är det snart inte långt tills vi ses!

2012-06-04 @ 21:37:25
URL: http://carolineochmira.blogg.se/
Postat av: Julia

Fina bilder!
Man kanske borde försöka dra ihop en kortis-träff i stockholm. :)

2012-07-26 @ 03:49:03
URL: http://bozo.webb.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0